Mammacare

Mammacare bij AlaZaZa
Ongeveer 1 op de 8 vrouwen krijgt te maken met borstkanker. Wereldwijd zijn dat er 1,6 miljoen. Dankzij moderne medicatie geneest een groot deel van deze vrouwen. Tegenwoordig wordt ongeveer 80% van de borstoperaties borstbesparend uitgevoerd.


Advies op maat
Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het aanmeten van borstprotheses en onze mammacare adviseurs zijn ervaringsdeskundig: zij weten voor welke uitdagingen u staat.

Onze missie is het aanmeten van goed zittende uitwendige protheses. Met meer dan twintig verschillende modellen in de meest voorkomende maten lukt het vrijwel altijd direct om een esthetisch verantwoorde oplossing te bieden. Daarbij vinden wij het belangrijk om eerst rustig met u te bespreken wat uw individuele wensen zijn.


Borstprothese
Het is heel belangrijk een borstprothese te kiezen die zo goed mogelijk bij u past. Er zijn borstprotheses in verschillende modellen en maten. Wij bieden u een ruime keuze. Naast de borstprotheses zijn er ook schaal- en deel-protheses leverbaar.


Vergoeding
Een borst(deel)prothese valt in de wettelijke basisverzekering en wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. U heeft recht op een nieuwe prothese als uw prothese niet meer adequaat is of als de termijn is verstreken welke uw verzekeraar hanteert; meestal is dit eens per 2 jaar. Bij een eerste verstrekking heeft u een machtiging nodig van uw arts of mammacare verpleegkundige. Voor een herhaling is dit meestal niet nodig.


Ruime collectie
Wij zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Niet alleen waar het gaat om protheses maar ook lingerie en badkleding.

Daarom bieden wij een uitgebreide collectie met een aangenaam draagcomfort, optimale ondersteuning en hoogwaardige kwaliteit.

Naast lingerie bieden wij het hele jaar door een modieuze collectie bad- en vrijetijdskleding. Met topjes en shirts die geschikt zijn om je lekker vrij in te bewegen en je tegelijkertijd veilig en comfortabel te voelen.


Voldoening
Onze voldoening is de uitdaging aangaan om tot individuele oplossingen te komen voor al die vrouwen die diep zijn gegaan om weer in harmonie te komen met zichzelf.

Onze webshop biedt slechts een kleine selectie uit onze collectie. Wij nodigen u daarom graag uit in onze winkel aan het Deltaplein 508 in Kijkduin. Een afspraak maken garandeert dat u de de tijd krijgt die u verdient: 070-4400213.