Beachlife

Beachlife

Designer van bikini's en meer. Beach life daagt iedereen met een jonge geest uit om optimaal van het leven te genieten: ze zijn blij, voelen zich goed en vrij bij het dragen van Beach life.

Beach life brengt mix & match beachwear collecties op de internationale markt voor een betaalbare prijs. De door Beach life ontworpen gewaagde prints in combinatie met trendy uni's en herkenbare beachwear modellen met een goede pasvorm maken het merk uniek. Daarnaast biedt Beach Life een goede prijs/kwaliteit verhouding. De collectie is verkrijgbaar in cupmaat A t/m F en in Europese confectiemaat 36 t/m 44.

Sinds 2015 is ook de herencollectie van Beachlife terug van weg geweest! De compacte collectie met vier prints en vier kleuren is een knipoog naar waar mannen van houden: keeping things simple. De swim shorts zijn verkrijgbaar in maat S t/m XXL.

De hippe en sportieve badmode collectie van Beachlife koop je natuurlijk in de webwinkel van Alazaza.

Geen producten in deze categorie

Beachlife

 
Beachlife
 
Sportieve looks, stoere statements en bijzondere kanten details voeren de boventoon in de nieuwe collectie van Beachlife. Eigenwijze prints in felle, diepe kleuren met uitgesproken details zijn in mix & match verkrijgbaar. De hippe en sportieve badmode collectie van Beachlife koop je natuurlijk in de webwinkel van Alazaza.