Freya

Freya Lingerie and Swimwear

WAT DOET FREYA VOOR JE?

Freya lingerie is cool en trendy met fantastische ondersteuning - een leuke, mooie en jeugdige alternatieve beha collectie voor de vrouw met een maatje meer. Deskundig in de pasvorm van lingerie voor het vollere figuur werd vastgesteld dat er een duidelijke behoefte was aan mooie, sexy lingerie in de grotere cupmaten. Op basis van testen en marktonderzoek werd vastgesteld dat, hoewel deze groep primair ondersteuning willen, ze ook zoeken naar kleur en mooie modieuze vormgeving. Freya is de leider in het ontwikkelen van juist deze BH’s in de vollere cupmaten.


Freya full-figure lingerie biedt geweldige ondersteuning en vorm voor grotere de grotere cupmaten, zonder in te leveren op de kernwoorden sexy, modisch en kleurrijk design.. Freya is prachtig in modellen tot en met tot M-cup en start bij omvang 60!


In 2008 lanceerde Freya een zeer succesvolle badkleding lijn. Kleuren variëren van levendige bloemen tot geometrische patronen, tot strakke solide kleuren, allemaal met innovatieve details. En natuurlijk, ze komen tegemoet aan de grotere cupmaten. Hoogtechnologische stoffen zoals Lycra Xtra Life spandex geven je Freya zwemkleding langer leven.

Freya

 
Freya
 
De tropische kleuren en unieke prints van Freya doen nu al verlangen naar de volgende zomer. Het Safari Beach thema is tribaal geïnspireerd. De Tropicool lijn daarentegen is eerder geometrisch. De Mercury serie is zonder overdrijving sensationeel. Grote cupmaat ? De prachtige lijn van Freya koop je online bij Alazaza.