Luli Fama

Luli Fama - sexy badmode

KIES JE VOOR LULI FAMA?

Luli Fama: Maak een statement voordat je een teen in het water steekt! Je ziet er niet alleen goed uit in deze sexy zwemcollectie: Je voelt je prachtig!


De passie van Luli Fama is het produceren van 's werelds beste badkleding, en hun commitment tot excelleren komt tot uiting in ieder model, steekje en patroon. Ieder stuk weerspiegelt de levendige warmte van de Caribische cultuur en de Latijns-Amerikaanse stijl.


Als je graag met plezier flirt, dan zal je zeker genieten van de nieuwste Luli Fama collectie op je volgende zonovergoten avontuur! Een ontwerp van Luli Fama benadrukt jouw waardering voor de fijnere dingen in het leven. De sexy silhouetten, levendige kleuren en opvallende prints van deze zwemcouture worden over de hele wereld bewonderd omdat elk stuk is geïnspireerd door jouw levendige schoonheid en persoonlijkheid.


Elke snit, kleur en eigentijdse vorm is zorgvuldig geselecteerd om een bikini te creëren die de zintuigen verleidt. Dit is de reden waarom 's werelds meest glamoureuze vrouwen, waaronder Beyonce Knowles, Jennifer Anniston, Bar Rafaeli en Marissa Miller dol zijn op Luli Fama. Van de ongerepte stranden van Bali tot de glinsterende lichten van Miami Beach, de tijdloze stijlen accentueren jouw schoonheid in elke omgeving.


De in Miami gesitueerde badkledingontwerpers maken stukken van luxe stoffen die net zo sexy als comfortabel zijn. De collecties zijn ontworpen om jouw natuurlijke rondingen te benadrukken met aantrekkelijke vormen en lijnen.

Luli Fama

 
Luli Fama
 
Luli Fama: voor de zelfbewuste vrouw die het Me-too regime al achter zich heeft gelaten.