Verzending

Bezorging

Uw bestelling zal worden bezorgd door PostNL. Als de bezorgdienst u niet thuis heeft getroffen dan zal hij een briefje achterlaten met daarop het adres van het afhaalkantoor waar u uw pakje kunt afhalen. Uiteraard is het voor ons en voor de bezorgdienst het makkelijkst wanneer u een adres doorgeeft waarop overdag altijd iemand aanwezig is bijvoorbeeld bij familie of op uw werkadres. Verzendingen vinden plaats volgens vaste tarieven. Afhankelijk van het bestede bedrag van de totale bestelling zullen porto- en administratie kosten in rekening worden gebracht.


Bestede bedrag Verzendkosten
minder dan € 50,00 € 5,00
meer dan € 50,00 € 0,00


U kunt uw bestelling op verschillende adressen laten afleveren:

  • op uw eigen woonadres (geen postbusadressen);
  • op uw werkplek;
  • op het adres van degene van wie u zeker weet dat hij/zij overdag thuis is;
  • op het adres van degene die u iets cadeau wilt doen.

Vul bij uw adres het adres in waar de artikelen afgeleverd moeten worden.


Leveringstermijn

Alazaza tracht uw bestelling binnen 1-3 werkdagen na bestelling te leveren. De vermelde levertermijn/beschikbaarheid is louter informatief en niet juridisch bindend en houdt geen rekening met transporttijden.Retourneren

Het omruilen of retourneren van geleverde artikelen is alleen toegestaan:

  • bij fabricagefouten
  • bij schade ontstaan tijdens verzending
  • wanneer een artikel niet conform uw bestelling wordt geleverd
  • wanneer een artikel niet in de juiste maat geleverd is

Omruilen of retourneren van artikelen moet binnen 14 (veertien) werkdagen, met de eventuele verpakking nog intact en het artikel geen waarneembare sporen van gebruik vertoont.

Uit hygiënisch oogpunt verzoeken wij u tijdens het passen van strings en slips uw eigen slip of string aan te houden. Wij adviseren u voordat u bestelt uw maat goed op te nemen en eventueel een beha aan te passen van het merk dat u wilt gaan bestellen. Zo voorkomt u dat u de verkeerde maat bestelt en zo kunnen wij het aantal retouren zo laag mogelijk houden.